Компанія «Сіріус.», що на Житомирщині, у 2020 році почала розвивати напрямок органічного технічного виноградарства, заклавши виноградник площею 2,5 гектари. Обираючи сорти винограду для вирощування, на підприємстві передусім враховували кліматичні умови Житомирщини.
Виробничі потужності 10 000 літрів в рік. Mon Crafto має власний виноградник площею 2.5 га, на якому ми вирощуємо такі сорти винограду: Мускаріс, Соляріс, Кабарне Кортіс та інші.
Контроль якості – важливий етап у процесі виготовлення вин ТМ MON СRAFTO. Компанія «Сіріус.» намагається підтримувати стабільну якість вин завдяки обраній технології, правильній температурі та дотриманні всіх санітарних норм. Окрім того, підприємство постійно проводить усі необхідні аналізи якості в сертифікованій лабораторії.
Leave a reply